maandag 24 januari 2011

Montichiari vs. Pro Vercelli 1-1

Al in de zevende minuut kwam Pro Vercelli op voorsprong in de uitwedstrijd tegen Montichiari. Na een gepareerd schot van Di Piazza tekende Malatesta voor zijn eerste competitietreffer namens de Witte Leeuwen. Na deze openingstreffer controleerde Pro Vercelli de wedstrijd en wist Montichiari slechts enkele keren uit te breken. De defensie onder leiding van Ranelucci hield in die gevallen echter dapper stand tot in de blessuretijd van de eerste helft. In de 47e minuut viel alsnog de gelijkmaker. Nadat Pigoni een aanval van Montichiari wist af te weren dook Saleri de bal op aangeven van Filiciotti met het hoofd binnen. In de tweede helft was Pro Vercelli weer volledig aan zet, maar de Witte Leeuwen wisten - net als in de voorgaande wedstrijden sinds de winterstop - kans op kans niet te verzilveren waardoor wederom kostbare punten in de strijd om het kampioenschap verloren gingen: eindstand 1-1.